Over ons

Duinkerke Dak & Zink is een gespecialiseerd bedrijf. Vanuit onze vestiging Maarsbergen bedienen wij klanten uit heel Nederland en zelfs daarbuiten. Wij werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Duinkerke Dak & Zink staat onder leiding van oprichter en eigenaar Johan Duinkerke.

In de loop der jaren is er veel veranderd in het vakgebied. Maar een aantal kernwaarden zijn bij Duinkerke Dak & Zink altijd hetzelfde gebleven. Wij werken met duidelijke afspraken en op ambachtelijke en duurzame wijze. Zo zorgen wij voor een verantwoorde investering voor onze klanten. Deze uitgangspunten zijn net zo duurzaam gebleken als onze producten, en daar zijn we natuurlijk trots op. 

"Onze natuurlijke materialen hebben in de loop der jaren steeds meer aan prestige gewonnen en wij zijn verheugd dat steeds meer architecten, aannemers en klanten de tijdloze schoonheid van onze oplossingen waarderen''. 

Johan Duinkerke

Om onze diensten nog beter voor u te kunnen verrichten zijn wij aangesloten bij:

Techniek Nederland, De Zinkmeesters én zijn we VCA gecertificeerd! Wilt u hier meer informatie over? Klik dan op de naam voor een link naar de betreffende website.