Leverancier bij Duinkerke Dak en Zink - Blaricum

LEVERANCIERS

Duinkerke Dak & Zink weet dat de combinatie van topmaterialen én vakbekwame medewerkers de uiteindelijke kwaliteit op het dak bepaalt. Vandaar dat Duinkerke Dak & Zink heeft gekozen voor vaste leveranciers die passen bij het in de loop van der jaren ‘steeds hoger leggen van de lat’. 

Om kwaliteit te kunnen leveren willen wij als verwerker alleen met de beste materialen werken! Want, alleen de beste materialen zijn goed genoeg!

Onze leveranciers:


     El Zinc - Zink         

Geproduceerd volgens EN988 standaard zorgt El Zinc voor een lange levensduur en een hoogwaardige oplossing voor nieuwe bouw ontwikkelingen. Voor meer informatie over El Zinc verwijs ik u door naar de website www.elzinc.nl


     NedZink - Zink

NedZink is een Nederlandse zinkfabrikant van gewalst titaanzink voor toepassingen in gevelbekleding, dakbedekking, dakgoten en hemelwaterafvoersystemen.

  

     Rheinzink - Zink

RHEINZINK is gewalst zink voor de bouw, toegepast als onder andere dakgoot, hemelwaterafvoerbuis, dakrand en dak- & gevelbekleding. RHEINZINK heeft een chique uitstraling, behoeft vrijwel geen onderhoud en gaat tientallen jaren mee.


       VM Zinc - Zink

Als specialist in innovatieve zinkoplossingen voor de bouw werkt VMZINC met architecten, installateurs en eigenaars aan creatieve oplossingen voor dak en gevel.

 

      PREFA - Aluminium 

Het dak, sterk als een stier! Het extreem lichtgewicht aluminium dak. Uiterst resistent, onderhoudsvrij, onbreekbaar, roestvrij en storm-proof. Voor meer informatie over PREFA verwijs ik u door naar de website www.prefa.nl


     Roba Metals - Koper en Staal


Roba Metals BV in IJsselstein is specialist in de levering en recycling van metaalproducten en heeft 'een passie voor metaal'.


     SSAB - Staal

SSAB AB is een Zweeds staalbedrijf opgericht in 1978. Het produceert staal en staalproducten.

 

      Royal Roofing Materials 

De groothandel voor dakbedekkingsmaterialen en bouwmaterialen.