Gecertificeerd Dakdekker Amsterdam - Duinkerke Dak en Zink

Betrouwbaarheid is een van de pijlers waardoor ons bedrijf zich kenmerkt. Een hoge klanttevredenheid is daarvan het resultaat. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij volgens de geldende regels en normen werken. Wij streven er dan ook naar om hiermee te allen tijde up-to-date te zijn. We beschikken over de volgende certificeringen en zijn aangesloten bij diverse verenigingen om onze diensten nog beter voor u te kunnen verrichten.

     'De Zinkmeesters'

Het werken met koper en zink vereist vakmanschap. Om de kwaliteit van dit vakmanschap te waarborgen is in 1992 'De Zinkmeester' opgericht. Een modern gilde waarbij echt alleen de beste koper- en zinkverwerkers van Nederland zijn aangesloten, die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. 

De Zinkmeesters herkent u niet alleen aan hun signatuur, maar ook aan de waterdichte, verzekerde garantie van 10 jaar op alle daken en gevels. De Zinkmeesters zijn in het bezit van het KOMO-procescertificaat en werken conform BRL 5212. Deze worden onderverdeeld in de volgende richtlijnen:

BRL  5212.1 - zink en koper;

BRL  5212.2 - lood;

BRL  5212.3 - zink, koper en lood op monumenten;

Bovendien worden de projecten beoordeeld door de onafhankelijke keuringsinstantie SKG-IKOB. Zo is kwaliteit altijd gewaarborgd. Voor meer informatie over 'De Zinkmeesters' klik dan hier.

 

     ERM - Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg

Voor het onderhouden en restaureren van monumenten zijn specifieke kennis en vaardigheden nodig. Dat geldt voor de monumenteneigenaar, de ontwerper en de uitvoerder. Binnen het ERM-netwerk stellen vertegenwoordigers van alle betrokken partijen daarvoor de richtlijnen op. Zo staan we met elkaar voor vakkundigheid en de hoogste kwaliteit in onderhoud, restauratie en verduurzaming. Dit doen we met liefde en aandacht voor het cultureel erfgoed. Voor meer informatie over ERM klik dan hier.

 

     VCA - Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

Naast dat ons bedrijf VCA gecertificeerd is, zijn ook al onze medewerkers in het bezit van een VCA diploma. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met dit certificaat leggen wij elke dag de basis om weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Met deze norm kunnen wij ook aantonen dat wij voldoen aan de meest actuele regelgeving.

 

     SBB - Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Deze erkenning is van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ofwel SBB. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven. Duinkerke Dak & Zink is een erkend leerbedrijf met gekwalificeerde mensen in dienst, die jonge mensen in de branche goed willen opleiden tot vakbekwame monteurs. Voor meer informatie over SBB klik dan hier.