Aluminium Gelderland - Duinkerke Dak en Zink

ALUMINIUM in Gelderland

Duinkerke Dak & Zink past verschillende materialen op succesvolle wijze op uw project toe in Gelderland. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en unieke eigenschappen waar wij bekend mee zijn. De keuze van het juiste materiaal is van groot belang. De juiste keuze voegt waarde toe aan uw pand en uitstraling. Bij Duinkerke Dak & Zink begrijpen we dat als geen ander. 

Duinkerke Dak en Zink is verwerker van aluminium van de fabrikant PREFA.

Waarom aluminium?

Stormvast, een modern design en duurzaam. Aluminium is om die redenen één van de populaire materialen voor dak- en gevelbekleding.

Sterkte en duurzaamheid

Aluminium producten overtuigen in het bijzonder door hun sterkte en duurzaamheid; de lange levensduur, het feit dat het onderhoudsvrij is en goed te recyclen. Een beschadigde dak- of gevelhuid van aluminium regenereert zichzelf steeds opnieuw. Bovendien worden het aluminium basismateriaal door een tweelaagse moffellaklaag beschermd. Zo kunt u langer genieten van uw dak.

Extreem weerbestendig

Aluminium heeft een lange levensduur. Door de indirecte, verborgen bevestiging en het aanbrengen in halfsteensverband kan het dak zelfs extreme stormbelastingen doorstaan. Zo blijft de gebouwschil dicht en elk noodweer buiten.

Uniek in kleur en vormvariatie

Aluminium daken en gevels zijn uitvoerbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, vormen, formaten en structuren. Daardoor kan het unieke gebouwen laten ontstaan die leven ademen. Daarbij passen de aluminiumproducten zowel op een klassiek daksysteem als ook op unieke, moderne gevels.

Aluminium dakbedekking en gevelbekleding brengen we aan met verschillende technieken, zoals de felstechniek en de roeftechniek.

De voordelen van aluminium voor u op een rij:

  • Innovatief design
  • Grote verscheidenheid aan kleuren en formaten
  • Licht van gewicht
  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam

Wilt u meer informatie of een offerte opvragen? Woont u in Gelderland of omgeving? Bel (033) 7200812 of mail naar info@duinkerkedakenzink.nl