Ga met Jeroen het dak op, ervaar de kick

Ga met Jeroen het dak op, ervaar de kick

Ga mee met Jeroen het dak op, ervaar de 'kick'

Zinkmeester Jeroen de Vaal is met dik zestien jaar ervaring een absolute ecpert. Als iemand netjes kan werken, is hij het. En dat moet ook, want zinkwerker is een vak vol preciesiewerk. Precies dat vindt Jeroen zo gaaf: "Alles komt echt aan op de milimeter. Aansluitingen moeten perfect in elkaar vallen, waterdicht zijn en er natuurlijk ook mooi uitzien. Telkens als het dan lukt, geeft dat echt een kick. "

Het bekleden van een dakkapel, het maken van een koperen goot of een dak van zink aanbrengen op een gave villa, elk project is een creatieve uitdaging.

Kom, ga mee!

Jeroen geeft zijn kennis graag door: "We streven ernaar dat elke ervaren zinkwerker een duo vormt met een leerling. Er staan nog verschillende vacatures open voor leerling zinkwerker. Als een scholier eens een dagje met mij wil meekijken is die van harte welkom.

Klasgenoten en vakidioten

Wilst je trouwens dat Jeroen en Johan nog bij elkaar in de klas hebben gezeten? Sinds twee jaar zijn het collega's. Dat bevalt Jeroen goed: "Duinkerke is een sociaal bedrijf en het team is hecht. Op vrijdagmiddag bijvoorbeeld helpen we elkaar zodat we allemaal tegelijk klaar zijn. Dat zegt iets over de collegialiteit."

Alle vacatures vind je op werkenbijduinkerke.nl

PS. Ken je iemand die binnenkort een vervolgstudie moet kiezen? Ontdek of dit vak jou net zoveel voldoening geeft als Jeroen. Kom een vrijblijvend een dagje meelopen in de praktijk.

« Terug naar overzicht