Bedrijf in Beeld

Bedrijf in Beeld

"Samen leveren we een mooi stukje werk"

Hans van Merwe, eigenaar aannemersbedrijf Legemaat Van Elst

Bij aannemersbedrijf Legemaat Van Elst is loyalitiet en kwaliteit de kern van alles wat ze doen. Al vanaf het begin van ons bedrijf werken wij samen met dit Woudenbergse bouwbedrijf. Daar zijn we trots op, en hans vrtelt er graag meer over.

"We leggen de lat hoog voor onszelf en dat zien we ook terug bij Duinkerke", legt Hens uit. "Wij richten ons op zowel vrijstaande woningen en villa's in de vrije sector als het restauratiewerk. Bij alle projecten kunnen we Duinkerke Dak en Zink betrekken."

"We streven er altijd naar om een 'mooi stukje werk 'te leveren. Bij Duinkerke dak en Zink beheersen ze specialistische disciplines binne het dakwerk. Of het nu gaat om traditionele zinken daken of moderne platte daken met EPDM, zij kunnen het allemaal. Dat maakt hen een waardevolle partner voor ons."

Samenwerking, vertrouwen en efficiëntie tussen samenwerkende partijen zijn cruciaal voor succesvulle projecten. hens vindt karakter minstens zo belangrijk als het vakmanschap: "De jongens bij Duinkerke zijn collegiaal, betrokken en oplossingsgericht. Dat zijn precies de eigenschappel die we zoeken in een samenwerkingspartner", benadrukt Hans.

Met sterke, langdurige klantrelaties, ontwikkelen we begrip voor elkaars werkwijze, verwachtingen en capacitieten. Dat is essentieel voor het soepel verlopen van projecten.

Meer weten wat de samenwerking tussen Duinkerke Dak en Zink en Aannemersbedrijf Legemaat Van Elst kan betekenen voor jouw project? Suur gerust vrijblijvend een bericht. Wij vertellen je persoonlijk meer.

« Terug naar overzicht